WORKSHOPS & TRAINING

NOTHING IS IMPOSSIBLE

WITH ENOUGH COFFEE

BARISTA WORKSHOP

Tijdens de Barista Workshop leer jij alles over koffie en ga je aan de slag om thuis of op het werk de perfecte espresso en cappuccino te bereiden!

LATTE ART WORKSHOP

Maak indruk op je vrienden of collega’s en leer de mooiste hartjes, tulpjes, rosetta’s of andere figuren schenken tijdens de Latte Art Workshop!

BARISTA TRAINING

Wil jij een echte Pro Barista worden? Volg onze 2 daagse cursus met examen en certificaat om jou koffie skills op top niveau te krijgen.

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN

REVIEWS

Knelis
Knelis
2021-12-15
Zeer fijne, leuke en leerzame avond beleefd bij Baristini. Het roastproces van espressobonen kunnen meemaken. Erg gaaf om te zien. En daarna van diverse soorten bonen espresso's gezet en mogen ervaren. Een mooie beleving! Met de koffiekennis en baristavaardigheden van Nick in combinatie met professionele espressomachines is alles aanwezig om jou baristaskills te verbeteren
Dion Kiou
Dion Kiou
2021-12-14
The first air coffee roaster in Netherlands is here. The best barista training and the best barista is here. I am very satisfied with everything i saw and learned. Amazing people, amazing place and of course amazing coffee...
Gijs K. Van Den Berg
Gijs K. Van Den Berg
2020-03-03
De barista van Nederland!